Handelsbetingelser

 

My Own Piece of Cake Aps
Vores adresse: Fuglebakkevej 42, 2000 Frederiksberg.

Alle priser på www.myownpieceofcake.dk er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusive moms. Hjemmesiden er åbnet 24 timer i døgnet, og alle ugens syv dage og du kan derfor altid handle online hos os (med mindre siden er under ombygning eller lign).

Vi modtager følgende betalingsmuligheder: MobilePay, Dankort, VISA, Mastercard, Maestro

Beløbet hæves først på dit kort, når varen er afsendt.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en bekræftelse på mail umiddelbart efter bestillingen.

Levering

Vi benytter GLS til levering, og til et udleveringssted som du selv vælger inden du placerer din ordre. Når din ordre er afsendt, modtager du en mail med pakkenummer, så du selv kan spore og følge din pakke. Vi forventer en leveringstid på 1-3 hverdage.

Ved levering til, et af dig valgt, udleveringssted er fragten gratis. Ønsker du pakke sendt direkte hjem til din bopæl koster dette kr. 29. 

Afhentes pakken ikke indenfor den anførte afhentningsfrist (normalt 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 29. Dette gælder også, hvis du ikke har modtaget advisering, og det er derfor dit ansvar, at du følger pakken via pakkenummeret som fremsendes ved afsendelse. Ved returnering af uafhentet pakke opkræves de reelle omkostninger vi bliver pålagt af fragtfirmaet.

Vi leverer kun til postadresser i Danmark (gælder IKKE Grønland og Færøerne). 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret på dit køb.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til ordre. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du er også velkommen til at returnere dine varer/ordre direkte ved vores webshoplager på hverdage mellem 10 og 13. Vores webshoplager ligger Sletten 6, 8543 Hornslet.  

Varens stand, når du sender den retur

Vi forventer at mærket stadig er på, når vi modtager den retur for at kunne give fuld refundering.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den; noter derfor track and trace nummer, så du kan følge din pakke, indtil vi har modtaget den. 

Vær opmærksom på, at hvis du returnerer senere end 14 dage efter du har givet besked om din fortrydelse, og returnering derfor nægtes, vil du blive faktureret for returneringsomkostningerne og eventuelle omkostninger for forsendelse tilbage til din adresse.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte et kit, så kan du gøre ved at bestille et nyt kit og sende det andet retur, noter i feltet ”yderligere information” ordrenummeret for det kit du har sendt retur. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage hvis emballagen er ubrudt. 

Vi refunderer købet, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Beløbet du har til gode, bliver altid overført til samme betalingskort, som varen oprindeligt er betalt med.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

SweetKitchen
Sletten 6
8543 Hornslet
Att: My Own Piece of Cake

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  1. Retur/fortrydelsesfristen er overskredet
  2. Varen ikke er pakket forsvarligt ind
  3. Varen har fået parfume, make-up eller lignende på
  4. Varen har været udsat for lugt såsom mados, røg eller lignende
  5. Klistermærke er fjernet/beskadiget

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangel-reglerne for varekøb. Det betyder, at du enten kan få repareret, ombyttet varen, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten gælder i 24 måneder. 

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er opstået på grund af forkert brug, forkert vask, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget vil altid være rettidig.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail som fremgår på hjemmesiden.
Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen skal sendes til:

SweetKitchen
Sletten 6
8543 Hornslet
Att: My Own Piece of Cake

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.  

Persondata

For at kunne handle på www.myownpieceofcake.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Tlf-nummer 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Ovenstående data bliver gemt hos www.myownpieceofcake.dk med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, medmindre du beder os herom.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Oplysninger sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.myownpieceofcake.dk via e-mail som fremgår på hjemmesiden. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen